Kostrådgivning

Allt hänger ihop – kost, rörelse och återhämtning. Därför jobbar vi med helheten kring dessa bitar. En stor del av en hälsosam livsstil är kosten och dess näringsämnen vi stoppar i oss, eller den brist av näringsämnen vi inte tillgodoser oss.

Våran nutritionist Lovisa jobbar utifrån filosofin BODY-MIND-SOUL. Vilket är som handen i hansken på Health by Häll. Det innebär att vi tar hänsyn till tre hörnpelare: nutrition, fysisk aktivitet och psykisk hälsa. Vi behöver ha alla dessa tre i balans för att vi ska må bra och för att kroppen ska fungera optimalt.


Att komplitera dit medlemskap med kostupplägg eller rådgivning kan ta din hälsa till helt nya höjder. 

Nutritionstjänster

Konsultation

Vi går tillsammans igenom dina hälsomål och förutsättningar för att landa i en tjänst som passar just dina önskemål.

Kostnadsfri

Samtalsrådgivning

Här får du möjlighet att träffa vår näringsfysiolog för stöd och råd kopplat till din hälsa, kost och livsstil. Vi sitter ner i lugn och ro och samtalar med fokus på din hälsa. Ur ett helhetsperspektiv med evidensbaserad grund får du individanpassade råd för just dina hälsomål.

850:-/timme

2800:-/4 timmar

Kostanalys

En kostanalys innebär att du får en djupgående analys av ditt kostmönster samt råd och tips på hur du kan optimera din nuvarande kost i avseende på bland annat måltidsordning, timing och livsmedelsval.

850:-/timme

Paket om 10 timmar

Används inom 6 månader, kan delbetalas på upp till 6 månader

675:-/timme

Kostupplägg

Vår näringsfysiolog Lovisa ger dig ett skräddarsytt kostupplägg utifrån dina individuella behov och mål. Du får förslag på näringsberäknade måltider, recept, personligt anpassad makrofördelning och råd kring kost och hälsa ur ett helhetsperspektiv. Dessutom ingår vägning på vår InBody-våg vid start och vid uppföljning efter 30 dagar (värde totalt 700kr). Du får även kontinuerlig stöttning och veckovis avstämning via e-post.

Efter 30 dagar, vid uppföljningen, har du möjlighet att förlänga tjänsten för fortsatt råd och stöttning. Det finns även möjlighet att lägga till rådgivningssamtal för dig som vill ha mer samtalsinriktad hjälp, eller för dig som vill lära dig ännu mer om kost och hälsa.

Du väljer själv hur länge du vill ha din kostplan, ju fler månader du är med ju bättre pris. 

1499:-/månad 1 

1199:-/månad 2-3

999:-/månad 3 och löpande